Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Cheese cake με ζαχαρούχο γάλα!!

Είναι ένα γρήγορο, στην εκτέλεσή του, γλυκό
και συνάμα μία σκέτη απόλαυση!!

Τι θα χρειαστούμε:
1 ½ - 2 πακέτα μπισκότα πτι – μπερ
1 βιτάμ
1 Philadelphia
1 κουτάκι σαντιγύ Morfat1 ζαχαρούχο γάλα
2 κουτιά μαρμελάδα της αρεσκείας σας (προτιμήστε φράουλα ή φρούτα του δάσους)

 Πως το κάνουμε:

Για τη βάση του γλυκού:
Διαλύουμε τα μπισκότα στο multi και τα τοποθετούμε σε μία φόρμα για γλυκά ή ένα κανονικό - στρογγυλό ταψί.
Περιχύνουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βιτάμ, το οποίο το έχουμε λιώσει.
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βιτάμ για να δημιουργήσουμε τη βάση του cheesecake.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το μίγμα μας.
Έπειτα, βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το philadelphia, τη σαντιγύ και το ζαχαρούχο και τα ανακατεύουμε στο μίξερ, για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει μία ωραία βελούδινη, ομοιόμορφη κρέμα

(Καλό είναι να βάλουμε την κρέμα για λίγες ώρες στο ψυγείο).
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και πάνω από τη βάση, η οποία έχει παγώσει, απλώνουμε την κρέμα μας, ομοιόμορφα και με προσοχή!
Τέλος, πάνω από την κρέμα απλώνουμε τη μαρμελάδα της επιλογής μας (εφόσον η μαρμελάδα έχει κομματάκια λιώστε την στο blenter).
Βάλτε το γλυκό στο ψυγείο και αφήστε το λίγες ώρες να παγώσει.
Είναι ένα γρήγορο, στην εκτέλεσή του, γλυκό και συνάμα μία σκέτη απόλαυση!!


tsoukali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου